fredag 6 februari 2009

Bokföring, plånböcker, Midas och rollspel

Så kommer då mitt eget första blogginlägg, det har dragit ut på tiden men jag har inte riktigt haft något att skriva om.
Idag har jag dock gjort föreningsrelaterade saker som kan vara kul att läsa om, eller inte.

Dels har jag fixat med bokföringen, så nu har vi en bra grund att stå på för framtida bokföring. I år kommer vi ha järnkoll på vart varenda öre hamnar. Även om vi haft väldigt bra koll tidigare år också.
Föreningen har investerat i en ny föreningsplånbok också, eftersom den gamla läckte pengar. Nu har vi en snygg, kistformad plånbok med en ros och taggtråd som motiv. Ingen som gör inköp kan ta fel på den och sin egen plånbok iallafall. Det är ju väldigt kul, men mycket pengar är det inte i den, än.

På tal om pengar så har ni som läst eran e-post kunnat se att Midas (sidan man söker bidrag ifrån Sverok på) kraschat igen. Vi kan helt enkelt inte söka bidrag eller få pengar innan det är fixat och fungerar igen. Men vi har ju spel så vi klarar oss ett tag till iallafall, så det är nog lugnt kan man tänka sig, och lite pengar har vi på vårat föreningskonto.

Spelkväll på fredag, då har vi tillfälle att socialisera, spela spel, dricka en öl och ta avsked av Tiina som lämnar oss för en tid.
För att nämna ett annat framtida event så ska vi ju försöka samlas i början av mars och prata igenom vilket/vilka rollspel vi vill spela under våren.

Här är alternativen såhär långt, som jag uppfattat:

  • Coriolis
  • Noir
  • Vampire: The Masquerade
  • Werewolf: The Forsaken
  • Western

Nå detta var väl allt för nu, se till att hålla er uppdatera mha bloggen, skaffa er en användare och lägg till den på RSS-listan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar